Biznes
Holati: Yangi
Tavsif
Яблочный уксус борется с вредными микроорганизмами, оказывает антисептическое воздействие в отношении многих опасных организмов. Например, он может справиться с кишечной палочкой и сальмонеллой, встречающимися в продуктах питания.
Улучшает работу ЖКТ. В составе продукта есть пектин и пробиотики – лакто бактерии. Они благоприятно влияют на желудочно-кишечный тракт. Кроме того, этот продукт помогает вырабатывать соляную кислоту, необходимую для нормального пищеварения. С возрастом выработка этой кислоты становится меньше, что отрицательно влияет на работу ЖКТ. Прием яблочного уксуса помогает восстановить функционирование желудка, улучшает пищеварительный процесс, борется с изжогой и метеоризмом.
Снижает холестерин. Яблочный уксус оказывает благотворное воздействие на сердце. В составе продукта есть калий, который укрепляет сердечную мышцу. А сочетание уксусной и хлорогеновой кислот помогает избавляться от «вредного» холестерина и активизирует выработку «полезного».
Выводит токсины. Со временем в организме накапливаются шлаки, которые негативно отражаются на здоровье. Продукт хорошо справляется с токсинами и нормализует кислотно-щелочной баланс.
Яблочный уксус способствует похудению. Продукт борется с жировыми клетками, уменьшает концентрацию липидов и препятствует образованию жира вокруг органов. Все это позволяет сбросить лишние килограммы, поэтому яблочный уксус может стать частью комплексного плана по похудению. При этом лучше использовать домашний яблочный уксус . Чтобы получить эффект, можно регулярно добавлять столовую ложку уксуса в заправку для зеленого салата.
Для начала домашний яблочный уксус требуется разбавить: развести 15–30 миллилитров (1–2 столовые ложки) продукта в стакане воды и употреблять за пол часа до еды 2-3 раза в дунь.
Если вы планируете регулярно пить яблочный уксус в чистом виде, при покупке следует выбирать неосветленный, непастеризованный, натуральный яблочный уксус. Натуральный яблочный уксус производится непосредственно из свежих яблок и содержит больше витаминов и микроэлементов, чем обычный яблочный уксус, который нередко делается из остатков яблок. В такой яблочный уксус отсутствующие витамины добавляются позже искусственным путем. Поэтому обращайте внимание на то, чтобы на этикетке было указано «из целых яблок». Натуральный неосветленный яблочный уксус дополнительно не обрабатывается. Таким образом гарантируется, что не пропадут оставшиеся в нем витамины.
Olma sirkasi zararli mikroorganizmlar bilan kurashadi, ko'plab xavfli organizmlarga antiseptik ta'sir ko'rsatadi. Misol uchun, u oziq-ovqat mahsulotlarida mavjud bo'lgan E. coli va salmonellalarga dosh bera oladi.
Oshqozon-ichak traktining faoliyatini yaxshilaydi. Mahsulot tarkibida pektin va probiyotiklar - laktobakteriyalar mavjud. Ular oshqozon-ichak traktiga foydali ta'sir ko'rsatadi. Bundan tashqari, bu mahsulot normal hazm qilish uchun zarur bo'lgan xlorid kislotasini ishlab chiqarishga yordam beradi. Yoshi bilan bu kislota ishlab chiqarish kamayadi, bu esa oshqozon-ichak traktining ishiga salbiy ta'sir qiladi.
Olma sirkasini qabul qilish oshqozon faoliyatini tiklashga yordam beradi, ovqat hazm qilishni yaxshilaydi, ko'ngil aynishi va meteorizm bilan kurashadi.
Xolesterolni kamaytiradi. Olma sirkasi yurakka foydali ta'sir ko'rsatadi. Mahsulot tarkibida yurak mushaklarini mustahkamlovchi kaliy mavjud. Va sirka va xlorogen kislotalarning kombinatsiyasi "yomon" xolesterindan xalos bo'lishga yordam beradi va "yaxshi" xolesterin ishlab chiqarishni faollashtiradi.
Toksinlarni olib tashlaydi. Vaqt o'tishi bilan organizmda toksinlar to'planadi, bu salomatlikka salbiy ta'sir qiladi. Mahsulot toksinlar bilan yaxshi kurashadi va kislota-ishqor muvozanatini normallantiradi.
Lipidlar kontsentratsiyasini pasaytiradi va a'zolaringiz atrofida yog' paydo bo'lishining oldini oladi. Bularning barchasi ortiqcha vazindan xalos bo'lishga yordam beradi.
Uyda tayyorlangan olma sirkasidan foydalaning. Muntazam ravishda salatlarga bir osh qoshiq sirka qo'shishingiz mumkin,shuning uchun olma sirkasi har tomonlama vazn yo'qotish rejasining bir qismi bo'lishi mumkin.
Boshlash uchun olma sirkasini suyultirish kerak: 15-30 mililitr (1-2 osh qoshiq) mahsulotni bir stakan suvda suyultiring va kuniga 2-3 marta ovqatdan yarim soat oldin iste'mol qiling.
Agar siz muntazam ravishda olma sirkasini sof shaklda ichishni rejalashtirmoqchi bo'lsangiz, uni sotib olayotganda siz filtrlanmagan, pasterizatsiyalanmagan, tabiiy olma sirkasini tanlashingiz kerak. Tabiiy olma sirkasi to'g'ridan-to'g'ri yangi olmadan tayyorlanadi va ko'pincha olma qoldiqlaridan tayyorlanadigan oddiy olma sirkasiga qaraganda ko'proq vitamin va mikroelementlarni o'z ichiga oladi. Bunday olma sirkasida etishmayotgan vitaminlar keyinchalik sun'iy ravishda qo'shiladi. Shuning uchun, yorliqda "butun olmadan" ko'rsatilishiga e'tibor bering. Tabiiy tozalanmagan olma sirkasi qo'shimcha ishlov berilmaydi. Bu qolgan vitaminlar yo'qolmasligini ta'minlaydi.
Олма сиркаси микроорганизмлар билан курашади, кўплаб хавфли организмларга антисептик таъсир кўрсатади. Мисол учун, у озиқ-овқат маҳсулотларида мавжуд бўлган Е. cоли ва салмонеллаларга дош бера олади.
Ошқозон-ичак трактининг фаолиятини яхшилайди. Маҳсулот таркибида пектин ва пробиётиклар - лактобактериялар мавжуд. Улар ошқозон-ичак трактига фойдали таъсир кўрсатади. Бундан ташқари, бу маҳсулот нормал ҳазм қилиш учун зарур бўлган хлорид кислотасини ишлаб чиқаришга ёрдам беради. Ёши билан бу кислота ишлаб чиқариш камаяди, бу еса ошқозон-ичак трактининг ишига салбий таъсир қилади.
Олма сиркасини қабул қилиш ошқозон фаолиятини тиклашга ёрдам беради, овқат ҳазм қилишни яхшилайди, кўнгил айниши ва метеоризм билан курашади.
Холестеролни камайтиради. Олма сиркаси юракка фойдали таъсир кўрсатади. Маҳсулот таркибида юрак мушакларини мустаҳкамловчи калий мавжуд. Ва сирка ва хлороген кислоталарнинг комбинацияси "ёмон" холестериндан халос бўлишга ёрдам беради ва "яхши" холестерин ишлаб чиқаришни фаоллаштиради.
Токсинларни олиб ташлайди. Вақт ўтиши билан организмда токсинлар тўпланади, бу саломатликка салбий таъсир қилади. Маҳсулот токсинлар билан яхши курашади ва кислота-ишқор мувозанатини нормаллантиради.
Липидлар концентрациясини пасайтиради ва аъзоларингиз атрофида ёғ пайдо бўлишининг олдини олади. Буларнинг барчаси ортиқча вазиндан халос бўлишга ёрдам беради.
Уйда тайёрланган олма сиркасидан фойдаланинг. Мунтазам равишда салатларга бир ош қошиқ сирка қўшишингиз мумкин,шунинг учун олма сиркаси ҳар томонлама вазн йўқотиш режасининг бир қисми бўлиши мумкин.
Бошлаш учун олма сиркасини суюлтириш керак: 15-30 милилитр (1-2 ош қошиқ) маҳсулотни бир стакан сувда суюлтиринг ва кунига 2-3 марта овқатдан ярим соат олдин истеъмол қилинг.
Агар сиз мунтазам равишда олма сиркасини соф шаклда ичишни режалаштирмоқчи бўлсангиз, уни сотиб олаётганда сиз филтрланмаган, пастеризацияланмаган, табиий олма сиркасини танлашингиз керак. Табиий олма сиркаси тўғридан-тўғри янги олмадан тайёрланади ва кўпинча олма қолдиқларидан тайёрланадиган оддий олма сиркасига қараганда кўпроқ витамин ва микроелементларни ўз ичига олади. Бундай олма сиркасида етишмаётган витаминлар кейинчалик сунъий равишда қўшилади. Шунинг учун, ёрлиқда "бутун олмадан" кўрсатилишига еътибор беринг. Табиий тозаланмаган олма сиркаси қўшимча ишлов берилмайди. Бу қолган витаминлар йўқолмаслигини таъминлайди.
Улучшает работу ЖКТ. В составе продукта есть пектин и пробиотики – лакто бактерии. Они благоприятно влияют на желудочно-кишечный тракт. Кроме того, этот продукт помогает вырабатывать соляную кислоту, необходимую для нормального пищеварения. С возрастом выработка этой кислоты становится меньше, что отрицательно влияет на работу ЖКТ. Прием яблочного уксуса помогает восстановить функционирование желудка, улучшает пищеварительный процесс, борется с изжогой и метеоризмом.
Снижает холестерин. Яблочный уксус оказывает благотворное воздействие на сердце. В составе продукта есть калий, который укрепляет сердечную мышцу. А сочетание уксусной и хлорогеновой кислот помогает избавляться от «вредного» холестерина и активизирует выработку «полезного».
Выводит токсины. Со временем в организме накапливаются шлаки, которые негативно отражаются на здоровье. Продукт хорошо справляется с токсинами и нормализует кислотно-щелочной баланс.
Яблочный уксус способствует похудению. Продукт борется с жировыми клетками, уменьшает концентрацию липидов и препятствует образованию жира вокруг органов. Все это позволяет сбросить лишние килограммы, поэтому яблочный уксус может стать частью комплексного плана по похудению. При этом лучше использовать домашний яблочный уксус . Чтобы получить эффект, можно регулярно добавлять столовую ложку уксуса в заправку для зеленого салата.
Для начала домашний яблочный уксус требуется разбавить: развести 15–30 миллилитров (1–2 столовые ложки) продукта в стакане воды и употреблять за пол часа до еды 2-3 раза в дунь.
Если вы планируете регулярно пить яблочный уксус в чистом виде, при покупке следует выбирать неосветленный, непастеризованный, натуральный яблочный уксус. Натуральный яблочный уксус производится непосредственно из свежих яблок и содержит больше витаминов и микроэлементов, чем обычный яблочный уксус, который нередко делается из остатков яблок. В такой яблочный уксус отсутствующие витамины добавляются позже искусственным путем. Поэтому обращайте внимание на то, чтобы на этикетке было указано «из целых яблок». Натуральный неосветленный яблочный уксус дополнительно не обрабатывается. Таким образом гарантируется, что не пропадут оставшиеся в нем витамины.
Olma sirkasi zararli mikroorganizmlar bilan kurashadi, ko'plab xavfli organizmlarga antiseptik ta'sir ko'rsatadi. Misol uchun, u oziq-ovqat mahsulotlarida mavjud bo'lgan E. coli va salmonellalarga dosh bera oladi.
Oshqozon-ichak traktining faoliyatini yaxshilaydi. Mahsulot tarkibida pektin va probiyotiklar - laktobakteriyalar mavjud. Ular oshqozon-ichak traktiga foydali ta'sir ko'rsatadi. Bundan tashqari, bu mahsulot normal hazm qilish uchun zarur bo'lgan xlorid kislotasini ishlab chiqarishga yordam beradi. Yoshi bilan bu kislota ishlab chiqarish kamayadi, bu esa oshqozon-ichak traktining ishiga salbiy ta'sir qiladi.
Olma sirkasini qabul qilish oshqozon faoliyatini tiklashga yordam beradi, ovqat hazm qilishni yaxshilaydi, ko'ngil aynishi va meteorizm bilan kurashadi.
Xolesterolni kamaytiradi. Olma sirkasi yurakka foydali ta'sir ko'rsatadi. Mahsulot tarkibida yurak mushaklarini mustahkamlovchi kaliy mavjud. Va sirka va xlorogen kislotalarning kombinatsiyasi "yomon" xolesterindan xalos bo'lishga yordam beradi va "yaxshi" xolesterin ishlab chiqarishni faollashtiradi.
Toksinlarni olib tashlaydi. Vaqt o'tishi bilan organizmda toksinlar to'planadi, bu salomatlikka salbiy ta'sir qiladi. Mahsulot toksinlar bilan yaxshi kurashadi va kislota-ishqor muvozanatini normallantiradi.
Lipidlar kontsentratsiyasini pasaytiradi va a'zolaringiz atrofida yog' paydo bo'lishining oldini oladi. Bularning barchasi ortiqcha vazindan xalos bo'lishga yordam beradi.
Uyda tayyorlangan olma sirkasidan foydalaning. Muntazam ravishda salatlarga bir osh qoshiq sirka qo'shishingiz mumkin,shuning uchun olma sirkasi har tomonlama vazn yo'qotish rejasining bir qismi bo'lishi mumkin.
Boshlash uchun olma sirkasini suyultirish kerak: 15-30 mililitr (1-2 osh qoshiq) mahsulotni bir stakan suvda suyultiring va kuniga 2-3 marta ovqatdan yarim soat oldin iste'mol qiling.
Agar siz muntazam ravishda olma sirkasini sof shaklda ichishni rejalashtirmoqchi bo'lsangiz, uni sotib olayotganda siz filtrlanmagan, pasterizatsiyalanmagan, tabiiy olma sirkasini tanlashingiz kerak. Tabiiy olma sirkasi to'g'ridan-to'g'ri yangi olmadan tayyorlanadi va ko'pincha olma qoldiqlaridan tayyorlanadigan oddiy olma sirkasiga qaraganda ko'proq vitamin va mikroelementlarni o'z ichiga oladi. Bunday olma sirkasida etishmayotgan vitaminlar keyinchalik sun'iy ravishda qo'shiladi. Shuning uchun, yorliqda "butun olmadan" ko'rsatilishiga e'tibor bering. Tabiiy tozalanmagan olma sirkasi qo'shimcha ishlov berilmaydi. Bu qolgan vitaminlar yo'qolmasligini ta'minlaydi.
Олма сиркаси микроорганизмлар билан курашади, кўплаб хавфли организмларга антисептик таъсир кўрсатади. Мисол учун, у озиқ-овқат маҳсулотларида мавжуд бўлган Е. cоли ва салмонеллаларга дош бера олади.
Ошқозон-ичак трактининг фаолиятини яхшилайди. Маҳсулот таркибида пектин ва пробиётиклар - лактобактериялар мавжуд. Улар ошқозон-ичак трактига фойдали таъсир кўрсатади. Бундан ташқари, бу маҳсулот нормал ҳазм қилиш учун зарур бўлган хлорид кислотасини ишлаб чиқаришга ёрдам беради. Ёши билан бу кислота ишлаб чиқариш камаяди, бу еса ошқозон-ичак трактининг ишига салбий таъсир қилади.
Олма сиркасини қабул қилиш ошқозон фаолиятини тиклашга ёрдам беради, овқат ҳазм қилишни яхшилайди, кўнгил айниши ва метеоризм билан курашади.
Холестеролни камайтиради. Олма сиркаси юракка фойдали таъсир кўрсатади. Маҳсулот таркибида юрак мушакларини мустаҳкамловчи калий мавжуд. Ва сирка ва хлороген кислоталарнинг комбинацияси "ёмон" холестериндан халос бўлишга ёрдам беради ва "яхши" холестерин ишлаб чиқаришни фаоллаштиради.
Токсинларни олиб ташлайди. Вақт ўтиши билан организмда токсинлар тўпланади, бу саломатликка салбий таъсир қилади. Маҳсулот токсинлар билан яхши курашади ва кислота-ишқор мувозанатини нормаллантиради.
Липидлар концентрациясини пасайтиради ва аъзоларингиз атрофида ёғ пайдо бўлишининг олдини олади. Буларнинг барчаси ортиқча вазиндан халос бўлишга ёрдам беради.
Уйда тайёрланган олма сиркасидан фойдаланинг. Мунтазам равишда салатларга бир ош қошиқ сирка қўшишингиз мумкин,шунинг учун олма сиркаси ҳар томонлама вазн йўқотиш режасининг бир қисми бўлиши мумкин.
Бошлаш учун олма сиркасини суюлтириш керак: 15-30 милилитр (1-2 ош қошиқ) маҳсулотни бир стакан сувда суюлтиринг ва кунига 2-3 марта овқатдан ярим соат олдин истеъмол қилинг.
Агар сиз мунтазам равишда олма сиркасини соф шаклда ичишни режалаштирмоқчи бўлсангиз, уни сотиб олаётганда сиз филтрланмаган, пастеризацияланмаган, табиий олма сиркасини танлашингиз керак. Табиий олма сиркаси тўғридан-тўғри янги олмадан тайёрланади ва кўпинча олма қолдиқларидан тайёрланадиган оддий олма сиркасига қараганда кўпроқ витамин ва микроелементларни ўз ичига олади. Бундай олма сиркасида етишмаётган витаминлар кейинчалик сунъий равишда қўшилади. Шунинг учун, ёрлиқда "бутун олмадан" кўрсатилишига еътибор беринг. Табиий тозаланмаган олма сиркаси қўшимча ишлов берилмайди. Бу қолган витаминлар йўқолмаслигини таъминлайди.
ID: 62600404
Sotuvchiga murojaat qilish
xxx xxx xxx
Joylashtirildi 10/12/2025
Яблочный уксус «СЕМЬЯ» 5% 500 мл.
50 000 so’m
Foydalanuvchi
Joylashuv